A legjobb speciális menüt is kínáló hazai éttermek

A legjobb speciális menüt is kínáló hazai éttermek

A legjobb speciális menüt is kínáló hazai éttermek

1 perces olvasási idő
Megjelent: 2021.08.14.
Szerző: doktorGO
Lisztérzékeny vagy? Vegán étrendet követsz? Vagy esetleg a laktózintolerancia nehezíti meg a választást az éttermekben? Összeszedtük a legjobb speciális menüt kínáló hazai éttermeket.

Drop Glutenfree Restaurant & Kata Restaurant - Budapest

A teljes egészében gluténmentes étterem heti menüvel és tejmentes, illetve vegetáriánus ételekkel várja az érdeklődőket. Bár a kialakult járványhelyzet miatt a Drop ideiglenesen zárva tart, a két lépésre lévő Kata Restaurant társétterme ugyanúgy 100% glutén- és laktózmentes fogásokat kínál.

Napfényes Étterem és Cukrászda -  Budapest

A Napfényes éterem mellőz minden állati összetevőt, így a vegán, tej- és laktózmentes étrendet követők itt biztosan találnak fogukra valót. Több fogásuk cukrot és glutént sem tartalmaz, azonban a menü rendelésénél érdemes külön rákérdezni ezekre az összetevőkre.

Nyugati Cöli Bisztró – Budapest

A Nyugai Cöli Bisztró nemcsak napi menüt, hanem kenyereket, péksüteményeket, palacsintát, hamburgert, pizzát is kínál az ételintoleranciával rendelkezők számára. Talán kijelenthető, hogy szinte minden kapható, ami egy gluténmentes diétába belefér.

Szederinda Étterem - Budapest

A Szederinda Étteremben okleveles dietetikus segítségével állítják össze a napi menüt. A gluténmentes ételek mellett, tej-, laktóz-, tojásmentes fogások közül is választhatunk. A mellette lévő diétás bolt, illetve kávézó kánaán lehet érzékenyeknek.

Free – Gluténmentes Finmságok - Debrecen

A debreceni Free Étteremben 100 %-ban gluténmentes kínálat nagyban megkönnyíti a vidéki ételintoleranciában szenvedők életét. A fogások laktóz-, illetve tejmentes változatban is kérhetőek.

doktorGO Szerző: doktorGO Megjelenés dátuma: 2021.08.14.
Kérjük, értékeld a cikket!
Hasznos lehet
Milyen tünetei lehetnek a Buerger-kórnak?
A Buerger-kór a végtagok kis- és közepes méretű artériáinak (és gyakran velük együtt a vénáknak is) a gyulladása, vérrögösödése, egyes esetekben következményes elzáródása.
Krioablációs eljárás
Hazánkban először a Semmelweis Egyetemen végeztek két, rosszindulatú vesedaganatos betegen úgynevezett krioablációs eljárást, amely során a daganatszöveteket -40 Celsius fokon roncsolják. Mit lehet...
Hasnyálmirigyrák
A hasnyálmirigy rosszindulatú daganata, azaz a hasnyálmirigyrák egy egyre gyakoribb, különösen agresszív lefolyású daganattípus. Mennyire gyakori a betegség, milyen tünetei lehetnek, hogyan...
Szemkárosodás
Az UV-sugárzás káros hatása egyértelműen összefüggésbe hozható a szürkehályog, a retinabetegségek és a szaruhártya-problémák kialakulásával. Télen, nagyobb magasságban, napsütésben, a hó fehér...