Medicover

A Medicover cégcsoport Kelet-Közép-Európa vezető magán-egészségügyi szolgáltatója. 1998 óta van jelen a magyar magánegészségügyi piacon és közel 100 000 ügyfél veszi igénybe az országos szinten elérhető, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat. A nemzetközi Medicover Csoport részeként a Medicover Försäkrings AB (publ) 2007 óta egészségbiztosítási szolgáltatást nyújt Magyarországon.

Az egészségügyi szolgáltatásainkat vállalati biztosításon keresztül és eseti alapon történő fizetéssel egyaránt igénybe tudja venni.

A Medicover szolgáltatásait Budapesten a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel felszerelt Eiffel és Alkotás Point Klinikáin, valamint a Vision Towers-ben található Medicover Kórházban és Klinikán valamint két Fejlett Diagnosztika Központjában nyújtja. Vidéken Győrben, Debrecenben, Miskolcon, Pécsen, Pakson, Szegeden és Székesfehérváron Klinikával, országszerte több száz rendelővel áll az Ön szolgálatában. Társaságunk a közel 500 fős magasan képzett szakorvos csapatával és a velük dolgozó személyzettel évente több százezer vizsgálatot végez.

Szolgáltató adatai
Név:
Medicover
Cím:
Váci út 29-31. Vision Towers irodaház
Telefonszám:
+36 1 465 3150
Email:
info@medicover.hu
Szolgáltatások
Csontsűrűség vizsgálat
CT-vizsgálat
EKG vizsgálat
Étrend
Laborvizsgálat: vérkép
Laborvizsgálat: vizeletvizsgálat
Méhnyakrák szűrés
Melanoma
Mesterséges megtermékenyítés
MR-vizsgálat
Műtét
Prosztata biopszia
Röntgenvizsgálatok
Ultrahang vizsgálat
Urea kilégzési teszt
Vastagbéltükrözés
Vércukorszint