Szakértőink

doktorGO
doktorGO -

A doktorGO szakértői azért dolgoznak, hogy a laikusok számára gyors és hiteles információt nyújtsanak egészségmegőrzéssel, betegségekkel, illetve azok megelőzésével kapcsolatban.

Dr. Tóth Sára Rebeka
Dr. Tóth Sára Rebeka - belgyógyász

2016-ban végzett a Debreceni Egyetem általános orvostudományi karán, belgyógyász szakorvosjelölt, diplomaszerzése óta egy kardiológiai profilú osztályon tevékenykedik. A gyógyításban fontos számára a holisztikus szemlélet. A rendszeres betegoktatásnál és pszichés vezetésnél szereti kihangsúlyozni a prevenció, szűrővizsgálatok fontosságát. 

Czeizel Intézet
Czeizel Intézet -

A Czeizel Intézet meghatározó szerepet tölt be a magzati diagnosztikában Magyarországon. 25 éves tevékenysége során az Intézetnek tulajdonítható a különböző fejlődési rendellenességek komplex szűrésére irányuló módszerek bevezetése és elterjesztése a hazai várandósgondozásban. 

Dr. Kósa Krisztina
Dr. Kósa Krisztina - belgyógyász
Irinyi-Barta Tünde
Irinyi-Barta Tünde - Táplálkozástudomány

2012-ben diplomázott a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán Táplálkozástudományi Szakemberként. A Webbeteg internetes egészségügyi portál szakértője 2012 óta, mely idő alatt számtalan cikket írt a táplálkozás témáján belül, orvos-válaszol rovatban segít a hozzá forduló embereknek kérdéseik megválaszolásával.

KardioKözpont 
KardioKözpont  -

A KardioKözpontban munkatársai a legmodernebb diagnosztikai és terápiás eljárásokkal, empatikus orvosokkal, szakemberekkel, a legújabb szakmai irányelvek mentén végzik munkájukat.

Fájdalomközpont
Fájdalomközpont -

A FájdalomKözpont szakorvosai a különböző testrészeken megjelenő fájdalmak oki kezelésére szakosodtak, az aktív fájdalomcsillapítás szakértői.

Tüdőközpont
Tüdőközpont -

Tüdőközpont több mint 10 éve áll a felnőtt és gyermek tüdőgyógyászati kórképekkel élők szolgálatában.