Szakértőink

Dr. Radványi Ádám
Dr. Radványi Ádám - gyermeksebész

A Debreceni Egyetem Klinikai Központjában a Gyermekgyógyászati Intézet Gyermeksebészeti Osztályán gyermeksebész szakorvosjelölt.

Dr. Bálint Anita
Dr. Bálint Anita - reumatológus

2003-ban diplomázott a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Általános Orvos Karán, majd 2012-ben szerezte meg reumatológus szakorvos vizsgáját szintén a Debreceni Egyetemen, azóta több helyen végzett reumatológiai szakorvosi és magánrendelést. Jelenleg Miskolcon reumatológiai szakrendelésen új gyógymódokkal és alternatív terápiás lehetőségekkel fogadja betegeit.

Dr. Hangonyi Csilla
Dr. Hangonyi Csilla - tüdőgyógyász

Tíz évig az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet tüdőgyógyász, allergológia és klinikai immunológia szakorvosa volt, jelenleg a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Tüdőgondozójának vezető főorvosa. Elsősorban légúti allergiával, allergiás náthával, asztmával, immunterápiával foglalkozik.  

Nőgyógyászati Központ
Nőgyógyászati Központ -

A Nőgyógyászati Központ specialitása azon kismamák kezelése, akik cukorbetegséggel, vérzékenységgel, endokrin, vagy egyéb, krónikus betegséggel élnek, maximálisan szem előtt tartva a Baba és Mama egészségét.

Trombózis- és Hematológiai Központ
Trombózis- és Hematológiai Központ -

A Trombózis- és Hematológiai Központ angiológus és hematológus szakorvosai véralvadási-trombózis kivizsgálásokat, kezeléseket végeznek Budapesten magánorvosi környezetben.

Svábhegyi Gyermekgyógyintézet
Svábhegyi Gyermekgyógyintézet -

A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet dolgozói az allergológia és a gyermek tüdőgyógyászat területén több mint fél évszázada dolgoznak OEP által finanszírozott formában, illetve magánrendeléseken is.

Dr. Lakatos Ákos
Dr. Lakatos Ákos - urológus

1989-ben végzett a Szegedi Orvostudományi Egyetemen, azóta a szentesi kórház urológiai osztályának urológus szakorvosa. Gyakran vesz részt gyógyszer-vizsgálatokban és igyekszik lépést tartani az urológia fejlődésével, mind a gyógyszeres, mind a műtéti kezeléseknél.

Dr. Pinterits Zsuzsanna
Dr. Pinterits Zsuzsanna - nőgyógyász

.

Dr. Kovássy Gergely
Dr. Kovássy Gergely - nőgyógyász

A Szegedi Orvostudomány Egyetemen diplomázott, jelenleg az Ajkai Magyar Imre Kórházban, valamint a székesfehérvári Medicover magánklinikán rendel. A személyre szabott gyógymódokat részesíti előnyben, mind a nőgyógyászat mind a szülészet terén a szülész-nőgyógyász szakorvos.

Dr. Gál Bence
Dr. Gál Bence - nőgyógyász

Szülész-Nőgyógyász szakorvos a győri Medigála orvosi rendelőben.