Rózsakert Medical Center

A Rózsakert Medical Center (RMC) komplex járóbeteg ellátó és egynapos sebészeti központ. 2001-ben, három szakrendeléssel indult, ma már 1000 négyzetméteren, 60 orvosi szakterületen, 100 szakorvossal várjuk a pácienseinket. Egynapos sebészeti műtőnk teljes körűen felszerelt, az egyes beavatkozások után pácienseink kényelmes fektetőinkben pihenhetnek hazabocsátás előtt.

Kimagasló képzettségű kollégáink szinte kivétel nélkül külföldön is szert tettek klinikai gyakorlatra, rendszeresen részt vesznek továbbképzéseken, nemzetközi és hazai szinten előadásokat tartanak és publikációkat jelentetnek meg. A legmagasabb szakmai színvonalat képviselő intézményként a legfrissebb, tudományosan bizonyított („evidence based”) nemzetközi irányelvek szerint látjuk el pácienseinket.

Modern technikai háttérrel, műszerparkkal (RTG, mammográfia, ultrahang, terheléses EKG, endoszkópia, laborvizsgálatok stb.) rendelkezünk, amely széleskörű diagnosztikai hátteret biztosít.

Kiemelten fontos számunkra, hogy nem csak a tünetekre, hanem a páciensre egészében figyelünk, mivel ez a komplex megközelítés eredményesebb egészségügyi ellátást biztosít. Célunk, hogy pácienseink hosszú távú partnerei legyünk a gyógyításban és az egészségmegőrzésben egyaránt, ehhez odafigyelésre, partnerségen alapuló, bizalmi viszonyra és elegendő időre van szükség a legmagasabb színvonalú szakmai ellátás mellett. 

Szolgáltató adatai
Név:
Rózsakert Medical Center
Cím:
Gábor Áron u. 74-78.
Telefonszám:
+36 1 392 0505
Email:
info@rmc.hu
Weboldal:
Szolgáltatások
Baba-mama torna
EKG vizsgálat
Étrend
Fizioterápia
Laborvizsgálat: vérkép
Laborvizsgálat: vizeletvizsgálat
Méhnyakrák szűrés
Melanoma
Műtét
Prosztata biopszia
Ultrahang vizsgálat
Urea kilégzési teszt
Vastagbéltükrözés
Védőoltás
Vércukorszint